Τα τελευταία χρονιά η τεχνολογία έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στον χώρο του προκάτ, με αποτέλεσμα το ενδιαφέρον από το κοινό να είναι μεγαλύτερο και η ζήτηση να αυξάνετε συνεχώς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι προκάτ κατοικίες να θεωρούνται ισάξιες σε ποιότητα κατασκευής με τις συμβατικές.

Όλο και περισσότεροι πολίτες πλέον στρέφονται στη λύση της προκατασκευασμένης οικίας, η οποία μπορεί να είναι έως και 40% φθηνότερη από την συμβατική, χωρίς βέβαια να υστερεί στην ποιότητα κατασκευής.

Tο προδιαγεγραμμένο κόστος, αλλά και ο προδιαγεγραμμένος χρόνος, είναι αυτά που αποτελούν σημείο αναφοράς τόσο για τους πελάτες όσο και για την εταιρία μας.

Οι επιλογές μεταξύ του σχεδίου και των υλικών είναι πλέον πολλές, και αυτές είναι που καθορίζουν και το τελικό κόστος.

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για να πραγματοποιήσετε το όνειρο σας είναι η ιδιά ακριβώς όπως και με τα συμβατικά σπίτια.

Πλεονεκτήματα Προκάτ Κατασκευής

Τα βασικά πλεονεκτήματα των προκάτ κατοικιών, τα οποία έχουνε προσελκύσει το ενδιαφέρον των πελατών τα τελευταία χρόνια είναι:

  • Η ταχύτητα παράδοσης των κατοικιών από 2 έως 5 μήνες (εφόσον οριστεί η ημερομηνία από την αρχή)
  • Η απαλλαγή του πελάτη από το άγχος της κατασκευής (καιρικές συνθήκες, συνέργεια κ.α.)
  • Η ελεγχόμενη ποιότητα κατασκευής
  • Η μικρότερη απώλεια υλικών, εφόσον αστοχίες υλικού ή κατασκευής δεν υπάρχουν (η κατασκευή ολοκληρώνεται σε εργοστασιακό περιβάλλον)
  • Η μέγιστη αντισεισμικότητα και οικονομία (μειωμένο κόστος καθορισμένο από την αρχή)
  • Η διαφορά του συντελεστή μιας προκάτ κατοικίας ο οποίος είναι 0,6, αντί του 1,7 που είναι για την συμβατική
  • Η επιλογή οικολογικών υλικών κάνει την προκατασκευασμένη κατοικία πιο φιλική προς το περιβάλλον και συγχρόνως πιο βιώσιμη για διαμονή

Φυσικά, εφόσον επιλέξετε την κατασκευή μιας προκάτ κατοικίας είναι πιθανό να συναντήσετε μειονεκτήματα, όπως στο περιορισμό κατασκευής μέχρι 3 ορόφους, αλλά και στο ότι η πρόσβαση στον χώρο του έργου δεν πρέπει να είναι ιδιαίτερα δύσκολη, προκειμένου να μπορούν να πλησιάσουν οι νταλίκες.