Η Εταιρία

H εταιρία ΠΡΟΚΑΤ ΣΠΙΤΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ – Γεώργιος Χρυσοστόμου & Υιοί εδώ και 50 χρόνια εξειδικεύεται στο χώρο των Προκάτ & Ξύλινων Κατασκευών σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στην Ήπειρο και στα Ιόνια Νησιά.

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε για την ελληνική κοινωνία την καλύτερη δυνατή και ταυτόχρονα οικονομική προοπτική απόκτησης στέγης με μεγίστη αντοχή, σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις και αισθητική τελειότητα.

Πρόκειται για μεταλλικές κατασκευές με συμβατικό σοβά, άμμο, τσιμέντο, αμμοκονία και ελάχιστη ασβέστη, ικανές να καλύψουν την βιωσιμότητα και την οικολογική ισορροπία που χρειάζεται.

Κατασκευάζουμε προκατασκευασμένα σπίτια για μόνιμες η εξοχικές οικίες, ξύλινες οικίες, προσθήκες οροφών, μεζονέτες, έτοιμες μεταφερόμενες οικίες, ξενοδοχειακές μονάδες, κατασκευές με πάνελ κλπ.

Ιστορική Αναδρομή

Στην εικόνα απεικονίζονται ο Χρυσοστόμου Παναγιώτης στα δεξιά, ο μικρός του αδελφός στα αριστερά και στη μέση ένας εργαζόμενος

Προκάτ Σπίτια Ήπειρος - Γεώργιος Χρυσοστόμου & Υιοί

Στην εικόνα απεικονίζεται μία από τις πρώτες προκάτ οικίες του Χρυσοστόμου Παναγιώτη για την εταιρία

Προκάτ Σπίτια Ήπειρος - Γεώργιος Χρυσοστόμου & Υιοί

Το 1960 ο Κος Χρυσοστόμου Παναγιώτης ίδρυσε την εταιρία με την αρχική ονομασία ξυλουργικού εργοστάσιού ΑΦΟΙ ΒΙΟΛΙΞ έχοντας ως κύριο αντικείμενο τις ξύλινες κατασκευές.

Με την συμπλήρωση 20 ετών το 1980 η ονομασία της εταιρίας μετατράπηκε σε ΒΙΟΣΠΙΤ, οπού ο Κος Χρυσοστόμου Παναγιώτης υστέρα από την πολυετή εμπειρία του στον χώρο των ξύλινων σπιτιών έφερε στην Ελλάδα τις προκατασκευασμένες οικίες με όλες τις απαραίτητες προδιάγραφες οικοδόμησης, αντισεισμικότητας, θερμό-ηχομόνωσης και αισθητικής.

Το 1995, μετά το δυναμικό ξεκίνημα της εταιρίας και με μεράκι για περισσότερη οργάνωση και εξέλιξη, φέρνουν στην εταιρία τον Γεώργιο Χρυσοστόμου ο οποίος τοποθετεί τα θεμέλια για την 2η γενιά, στα δρώμενα του κατασκευαστικού τομέα και έτσι ξεκινά η αναζήτηση μόνιμων και έμπιστων συνεργατών, μηχανικών και τεχνιτών για την εξασφάλιση μιας σταθερής και ανοδικής πορείας.

Προκάτ Σπίτια Ήπειρος - Γεώργιος Χρυσοστόμου & Υιοί
Προκάτ Σπίτια Ήπειρος - Γεώργιος Χρυσοστόμου & Υιοί

Από το 2002 η ονομασία της εταιρίας άλλαξε σε ΠΡΟΚΑΤ ΣΠΙΤΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ οπού και μεταστεγάστηκε σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, με μεγάλους αποθηκευτικούς και λειτουργικούς χώρους και σύγχρονα μηχανήματα.

Σε έκταση 4.000 τ.μ., στο 6ο χλμ. Ιωαννίνων – Αθηνών, η νέα γενιά της οικογένειας Χρυσοστόμου ήταν έτοιμη πλέον να αναλάβει περαταίρω την εξέλιξη της προκατασκευασμένης κατασκευής με εξειδικευμένες στατικές μελέτες.

Έχοντας χτίσει εκατοντάδες σπίτια, ο κ. Χρυσοστόμου Γεώργιος προχώρησε στην κατασκευή νέας έκθεσης, ανταποκρινόμενη στην αύξηση των απαιτήσεων και στην βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχονται στον πελάτη.

Η εταιρία ΠΡΟΚΑΤ ΣΠΙΤΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ δίνει βάση στα προκατασκευασμένα σπίτια, τα οποία κατασκευάζει επί τόπου στο οικόπεδο οπού οι τοίχοι κατασκευάζονται σε κομμάτια στο βιολογικό μας περιβάλλον.

Με την 3η γενιά να αναμένει, η εταιρία μας συνεχίζει να βλέπει ψηλότερα…